Lökquiche

Bland mina utskrivna recept har jag en lökquiche som jag gjort några gånger. Min utskrift är från metrobloggen.se, men vegoinspira verkar ha flyttat därifrån till wordpress.com. Jag tackar google för att de lyckades hjälpa mig att hitta tillbaka, för det ser ut att finnas en hel del annan intressant matinspiration att hämta där.
Bortsett från att jag hoppar över oliverna, så följer jag receptet efter bästa förmåga till punkt & pricka. Resultatet blir riktigt smaskens. Nästa gång ska jag prova att göra dubbel sats, eftersom pajformen alltid bara blir nyttjad till hälften. Quichen ska egentligen vara på julbordet, men jag tycker den är för god för att enbart ätas under en så begränsad del av året.

Halloumiquorntacoburgare

Ifall man googlar på halloumiquorntacoburgare så får man just nu inte ett enda resultat. Så kan vi inte ha det, för den rätten är värd att ätas emellanåt.
Receptet är enkelt & ett av de få jag kan påstå mig ha skapat själv. Stek en quornburgare, burgarbröd, halloumi. Lägg ihop alltihop tillsammas med tacosås & gräddfil. Voila!

RSS 2.0